Închirieri auto / mașini, rent a car în Vaslui aeroport România la cele mai mici prețuri posibile. Mașinile noastre de închiriat în Vaslui România sunt livrate împreună cu serviciile și asistența noastră profesională. Punem la dispoziție cele mai bune oferte de închirieri auto, închirieri mașini, închirieri microbuze, rent a car în Vaslui România și alte orașe din tara. Poți verifica oferta și prețurile noastre pentru închirieri auto, închirieri mașini și închirieri microbuz în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman. Poți alege să primești și să returnezi autovehiculul închiriat la aeroport sau orice altă locație în funcție de preferințele tale. Verifică oferta noastră de închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimbă pe parcursul anului în funcție de perioade și disponibilitate. Securizează-ți mașina de închiriat, autoturismul de închiriat sau microbuzul de închiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Vaslui.

Închirieri mașini, închirieri auto, rent a car în Vaslui aeroport, Mașini de închiriat în Vaslui aeroport, oferte excelente de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Vaslui România, mașini noi și ieftine de închiriat în Vaslui.

Închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz / mașini de închiriat, rent a car în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman și aeroport incluzând transferuri la cele mai mici prețuri. - Închirieri mașini Vaslui Mașini de închiriat Vaslui Rent a Car Vaslui România Închirieri microbuz..

Condiții de Închiriere

Condiții aplicabile înainte de furnizarea serviciului

Clientul trebuie să facă o cerere de rezervare (online, prin email sau telefonic) înainte de data și ora la care dorește un vehicul.

După recepționarea confirmării, clientul trebuie să se asigure că notifică furnizorul prin e-mail, online sau telefonic (SMS), cu minimum 12 ore înainte, locația exactă unde dorește să recepționeze vehiculul în cazul în care aceasta nu este un aeroport specificat anterior în rezervare. În lipsa furnizarii locației în timp util, Furnizorul își rezervă dreptul de a anula rezervarea efectuată fără o notificare prealabilă a clientului.

Clientul trebuie să prezinte la recepționarea vehiculului documentele de identitate și permisul de conducere, valabil, având categoria de conducere B obținută cu minimum 1 an înainte. De asemenea, clientul, în nicio circumstanță, nu trebuie să se prezinte să recepționeze vehiculul emanand halena alcoolică sau aflându-se sub influența drogurilor deoarece furnizorul va anula acea rezervare nefiind permis prin lege să se furnizeze un vehicul unei astfel de persoane.

Pagina web RentACarVaslui.com este deținută de IMA Solutions SRL, companie înregistrată și care funcționează conform regulilor și legilor aplicabile în România. IMA Solutions SRL este înregistrată sub numărul unic 33931153 având sediul social la adresa: str. Fântânilor nr. 37, bl. B2, parter, Mun. Iași, Jud. Iași, România.

Serviciile de închiriere auto achitate online, folosind cardul de credit/debit, vor fi plătite de către IMA Solutions SRL către furnizorul care va pune la dispoziție autovehiculul în cazul în care acesta nu este deținut și furnizat de către IMA Solutions SRL.

Condiții de închiriere

I. DURATA CONTRACTULUI

1. Contractul este incheiat pentru o durata cuprînsă între data și ora la care autovehiculul este predat reprezentantului locatarului, reprezentant care va raspunde în solidar pentru respectarea acestui contract și data și ora la care autovehiculul urmeaza a fi returnat de către locatar, interval de timp specificat în Anexa la contract și asumat în mod expres de către ambele parti.
2. Perioada minimă de închiriere este de 24 de ore.
3. Contractul inceteaza de plin drept la data expirarii termenului de închiriere.
4. Prelungirea contractului nu este admisibila decât cu acordul expres al locatorului, comunicat în forma scrisa locatarului, și numai dacă eventualele modificări ale contractului sunt acceptate în mod expres de către locatar, acordul acestuia urmand a fi comunicat în forma scrisa locatorului cu cel puțin 24 de ore înainte de expirarea termenului de închiriere, la adresa de e-mail office@RentACarVaslui.com.
5. Partile convin ca nereturnarea autovehiculului de către locatar la expirarea termenului de închiriere, în absenta unor motive de ordin obiectiv subsumate unui caz de forta majora, intruneste elementele constitutive ale faptei de abuz de incredere, retinerea fără drept a autovehiculului de către locatar după expirarea termenului de închiriere atragand, alaturat raspunderii penale, raspunderea patrimoniala a locatarului pentru intregul prejudiciu cauzat locatorului prin fapta sa culpabila, prejudiciu care nu poate fi mai mic de 80 EUR/zi în care autoturismul a fost retinut abuziv.
6. Locatorul (prestatorul) preda autoturismul chiriasului în bune condiții de functionare, fără defectiuni, spalat și curatat interior și exterior, la locul stabilit de comun acord și cu plinul de carburant. Combustibilul nu este inclus în pretul inchirierii.
7. Uzura normala cuprinzand uzura pneurilor, a uleiului, lichidului pentru spalat parbrizul, uzura normala a articulatiilor suspensiei, uzura normala a motorului și cutiei de viteze, considerate ca fiind din corecta exploatare, sunt în sarcina locatorului (prestatorului).
8. Autoturismul închiriat este returnat de către chirias spalat și curatat interior și exterior și cu plinul de carburant. Chiriasul (locatarul) are obligatia de a prezenta bonul fiscal cu care a achizitionat carburantul necesar umplerii rezervorului înainte de returnarea autoturismului. Bonul fiscal trebuie să fie emis de o benzinarie din localitatea în care se face returnarea și nu trebuie să fie emis cu mai mult de jumatate de ora înainte de returnarea autoturismului. În situatia în care chiriasul (locatarul) nu poate prezenta bonul pentru carburant, chiar dacă indicatorul din bordul mașinii arata ca rezervorul este plin, i se vor retine 15 Euro sau echivalentul în RON din garantie. Pentru situatia în care, din motive obiective, locatarul (chiriasul) nu poate preda autovehicolul spalat și curatat interior și exterior, acesta va achita suma de 15 (cincisprezece) EUR. În acest caz, locatorul (prestatorul) își rezerva dreptul de a restitui contravaloarea garantiei numai după ce autoturismul a fost spalat pentru a se evita preluarea acestuia cu defecte care nu pot fi observate decit dacă autoturismul este spalat.

II. PRETUL CONTRACTULUI

9. Locatarul (chiriasul) va plati către Locator (Prestator) chiria specificata în anexa (conform timpului de închiriere notat și autoturismului ales), și, după caz, taxa de predare/primire la aeroport sau în afara orelor de program; Perioada minimă de închiriere este de o zi (24 ore); Plata chiriei se face la ridicarea autoturismului de către locatar.
10. Returnarea autoturismului se face cu rezervorul plin, combustibilul nefiind inclus în pretul inchirierii. Orice diferenta constatata la indicatorul de la bord se va plati de către Locatar (Chirias) după cum urmeaza: 100 EUR pentru mai mult de 3/4 lipsa din rezervor, 75 EUR pentru 3/4 lipsa din rezervor, 50 EUR pt. 1/2 lipsa din rezervor, 25 EUR pt. 1/4 lipsa din rezervor.
11. La incheierea contractului, Locatarul (Chiriasul) va depune o garantie materiala conform anexei. Aceasta constituie raspunderea garantata a locatarului (chiriasului) și se va restitui la receptia mașinii în buna stare, cu toate documentele mașinii, cu toate accesoriile și echipamentele neavariate și la locul lor, la locul, data și ora inscrise în contract.
12. Dacă la receptionarea autoturismului sunt constatate defectiuni ce nu se despagubesc de către societatea de asigurare (defectiuni mecanice, mici zgarieturi, daune asupra dedesubtului și interiorului mașinii, pierderea accesoriilor etc), garantia se va retine până la concurenta pagubelor suferite, după care se vor elibera documente de plată.

III. REGULI DE EXPLOATARE

13. Locatarul (chiriasul) este de acord ca autoturismul nu trebuie condus sau folosit în următoarele situatii:
a) Incalcand regulile referitoare la circulatia vehiculelelor în România (ex: incalcand semnificatia indicatorului ( STOP ), a luminii semafoarelor, a limitei de viteza admisa, intrarea pe contrasens sau pe strazi ce au indicatorul ( SENS INTERZIS ), etc);
b) Pentru subînchiriere, transport de persoane sau obiecte în scopul obtinerii de foloase materiale;
c) Incalcand specificatiile din documentele mașinii cu privire la greutatea maxima admisa și la numărul maxim de persoane ce pot calatori în mașina, sau fără respectarea instructiunilor producatorului;
d) În vederea impingerii sau tractarii altui vehicul sau a unei remorci;
e) În timp ce conducatorul auto este sub influenta alcoolului, drogurilor sau altor substante cu efect psihotrop, de natura sa afecteze capacitatea de concentrare, psihicul sau capacitatile fizice ale soferului;
f) Folosind mașina pentru orice tip de curse sau competitii, oficiale sau neoficiale, incluzind mitingurile și grevele;
g) Lasand mașina cu usile descuiate, cu cheile în contact, cu usi, geamuri sau capote deschise;
h) Folosind autoturismul în afara carosabilului, pe drumuri neamenajate, inundate sau teren accidentat;
i) Efectuand reparatiile la o alta unitate decât cea recomandata de proprietar; Dacă în timpul conducerii mașinii apar probleme, inclusiv aprinderea martorilor luminosi de la bord sau zgomote anormale, locatarul (chiriasul) va opri mașina imediat și il va anunta pe proprietar, în caz contrar riscand sa agraveze defectiunea și să fie responsabil pentru daunele produse autovehicolului;
j) Autoturismele vor fi conduse NUMAI pe drumurile publice și deschise circulatiei, chiar dacă sunt SUV sau 4x4.
14. Orice defectiune produsa în timpul folosirii mașinii, alta decât cele datorate procesului normal de uzura, (avariile produse la motor, transmisie sau diferential cauzate de lubrefierea necorespunzatoare sau de supraincalzire, avarii ale anvelopelor sau camerelor de aer, cauzate de rularea cu presiune scazuta în roti sau cu presiune prea mare, pene de cauciuc, impact cu obiecte taioase, avarii la sistemul electric) din vina locatarului (chiriasului), va fi suportata material de către acesta.
15. Nerespectarea acestor coditii atrage raspunderea patrimoniala a chiriasului.
16. Proprietarul își rezerva dreptul de a constata defectiuni ascunse în maxim 24 ore de la receptia mașinii, produse din vina chiriasului, și sa il instiinteze pe acesta cu privire la valoarea daunelor. Exista daune care nu se pot constata la o inspectie vizuala și care necesita o verificare amanuntita la un atelier autorizat.

IV. RASPUNDEREA CHIRIASULUI

17. Chiriasul raspunde și este de acord sa despagubeasca cheltuielile sau pierderile de valoare cauzate de:
a) Exploatarea sau intretinerea incorecta a mașinii;
b) Avarii produse tapiseriei și huselor (deteriorări, rupturi, zgarieturi, patari, etc, inclusiv varsarea de bauturi racoritoare sau alcoolice), a bordului, a rotii de rezerva, a uneltelor și accesoriilor livrate odata cu vehicolul;
c) Avarii care sunt produse cu intentie sau produse ca urmare a incalcarii dispozitiilor legale, chiar dacă mașina nu a fost condusa pe un drum public;
d) Avarii apărute în timpul savarsirii unei infractiuni sau contraventii de către chirias;
e) Avarii produse de șofer când acesta incearca sa scape de arestare sau o alta pedeapsa, neoprind la semnalul politistilor sau altor organe abilitate.
18. Chiriasul este raspunzator privind amenzile și contraventiile din trafic sau alte incalcari ale legii vizand folosirea autoturismului și este de acord ca locatorul sa furnizeze toate datele sale organelor de politie sau altor organe ale statului.
19. Chiriasul raspunde pentru furtul sau tentativa de furt a autoturismului dacă această nu este comunicata celei mai apropiate unitati de politie.
20. Chiriasul este de acord cu următoarele:
a) În cazul distrugerii radio-casetofonului se va retine minimum 300 EURO din garantie;
b) În cazul distrugerii ca urmare a utilizarii de banda scotch sau alte adezive pentru lipirea de flori sau ornamente pe caroserie, se va achita contravaloarea taxei de 50 EUR reprezentind cheltuieli de curatare și servicii tratare cu polish;
c) În cazul pierderii unei placute cu numărul de inmatriculare se va retine din garantie suma de 50 EUR;
d) În cazul în care se vor constata cazuri de murdarire cu guma de mestecat, se va retine din garantie suma de 10 EUR pentru fiecare bucata guma de mestecat lipita pe tapiserie sau presuri;
e) În cazul deteriorarii cauciucurilor prin taiere, intepare sau alte distrugeri, se va opri din garantie suma de minim 100 (o suta) EUR/anvelopa în funcție de pretul de achizitie, livrare și montare a anvelopei;
f) În cazul deteriorarii jantelor (zgariere, indoire, spargere) se va retine din garantie 400 EUR/bucata janta aliaj aluminiu, respectiv 100 EUR/bucata la alte tipuri de jante;
g) În cazul pierderii certificatului de inmatriculare, se vor retine 200 euro din garantie, în cazul pierderii rovignetei și sau bonulu fiscal al acesteia se vor retine 50 Euro din garantie, în cazul pierderii asigurarii RCA se vor retine 200 euro din garantie;
h) În cazul pierderii cheilor mașinii se va plati o penalizare de 300 euro pentru cheile cu telecomanda, 150 euro pentru cheile simple, 50 euro pentru pierderea telecomenzii pentru alarma;
21. În situatia în care se constata una din situatiile enumerate la Art. 13 și 20, garantia sau diferenta ce rezulta din plată despagubirilor se va returna după remedierea defectiunilor sau inlocuirea echipamentelor. În cazul unui accident produs din vina chiriasului sau a unui tert care nu poate fi identificat, chiriasul va achita o fransiza CASCO în valoare de 200 Euro.

V. ASIGURAREA

22. Proprietarul are autovehicolul asigurat CASCO impotriva accidentului și furtului. Locatarul (chiriasul) și insotitorii sai, precum și bagajele acestora, nu sunt personal asigurați prin platirea pretului inchirierii. La cererea locatarului (clientului) pot fi incheiate asigurări suplimentare, contra-cost.
23. Proprietarul autovehicolului a achitat taxa pentru drumuri (vigneta) și asigurarea de raspundere civila auto.

VI. RASPUNDERI

24. Proprietarul nu raspunde de pierderile provocate direct sau indirect chiriasului prin defectarea mașinii și nici în cazul pierderii unor obiecte ale chiriasului aflate în interiorul mașinii.

VII. MASURI CE URMEAZA A FI INTREPRINSE DE CHIRIAS ÎN CAZ DE ACCIDENT, FURT SAU AVARII

25. Chiriasul este de acord sa apere interesele proprietarului și ale societatii de asigurare în caz de accident, furt sau dauna astfel:
a) prin obtinerea numelor și adreselor celor implicati în accident, martorilor sau tertilor;
b) asigurandu-se ca vehicolul nu va fi lasat nesupravegheat;
c) informand telefonic imediat pe proprietar și organele de politie în cel mult 2 (doua) ore de la un astfel de eveniment.
26. Urmatoarele documente trebuie solicitate de la cea mai apropiata sectie de politie, imediat după producerea accidentului sau furtului:
a) Proces verbal sau anexa acestuia (Anexa 2) semnata de politistul care a instrumentat cazul, cu stampila unitatii de politie respectiva;
b) O dovada din care sa reiasa ca soferul nu conducea sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante interzise;
c) Autorizatia de reparatie a vehicolului semnata de politistul care a instrumentat cazul, cu stampila unitatii de politie respectiva.
d) Copie după cuponul de asigurare RCA (raspundere civila auto) al vehicolului condus de soferul vinovat de producerea accidentului (dacă este cazul) și un exemplar din formularul de constatare amiabila completat integral.
27. Dacă locatarul (chiriasul) nu va obtine documentele solicitate mai sus sau dacă acesta este responsabil de incalcarea legilor romane, inclusiv a celor cu privire la regimul circulatiei pe drumurile publice, sau dacă acesta sau persoane în legatura cu acesta actioneaza în contradictie cu termenii prezentului contract, va fi considerat responsabil de intreaga paguba, fapt ce atrage raspunderea patrimoniala a locatarului (chiriasului).

VIII. INLOCUIREA AUTOTURISMULUI

28. Inlocuirea autoturismului se face:
a) La cererea locatarului, prin plată diferentei ce apare între contravaloarea inchirierii autoturismului deja închiriat și cel solicitat, calculat pentru același număr de zile. Locatorul va inlocui autoturismul în urma solicitarii locatarului numai dacă există autoturisme disponibile în parcul sau auto;
b) În cazul unor defectiuni tehnice apărute la autoturismul închiriat, dacă acestea nu pot fi remediate în maximum 24 ore de la data constatarii acestora de către un service autorizat. Autoturismul defect va fi inlocuit cu unul din aceeași clasa sau dintr-o clasa superioara fără plată unei diferente din partea locatarului. Dacă defectiunile tehnice apar din vina locatarului, acesta va suporta diferenta de suma dintre pretul autoturismului deja închiriat și pretul celui cu care este inlocuit, precum și costurile ocazionate de inlocuirea autoturismului. În situatia în care defectiunile apar din vina locatarului, dacă locatarul nu doreste inlocuirea autoturismului, nu i se restituie suma ramasa până la expirarea contractului. Defectiunile minore (până roata, inlocuit becuri) revin în sarcina locatarului;
c) În cazul unui accident produs din vina unui tert și care pune autoturismul în situatia de a nu mai putea fi folosit.
d) Autoturismul NU se inlocuieste ca urmare a unui accident produs din vina locatarului (clientului).

IX. INCETAREA CONTRACTULUI

29. Contractul inceteaza în următoarele situatii:
a) De drept, la data specificata în anexa sa;
b) Prin acordul comun al celor 2 parti;
c) Prin hotararea unilaterala a locatorului, dacă se constata incalcarea de către locatar a prevederilor art. 13 cu toate subpunctele sale. În acest caz, locatarului nu i se ramburseaza diferenta de suma ramasa până la expirarea contractului și nici garantia;
d) Dacă locatorul nu poate inlocui autoturismul închiriat cu un altul conform art. 27b și 27c;
e) La cererea locatarului. În acest caz pretul se va recalcula conform grilei de tarifare pentru autoturismul închiriat prezente pe site-ul www.RentACarVaslui.com și va plati o penalizare egala cu 25% din suma plătită initial dar nu mai puțin de 50 Euro.
f) În urma unui accident produs din vina locatarului (clientului), dacă în urma acestuia autovehiculul este în imposibilitatea de a fi utilizat în siguranta pe drumurile publice. Totodata, locatarului nu i se va returna suma plătită până la terminarea contractului și nu i se va returna nici contravaloarea garantiei / depozitului.
g) În cazul în care locatarului i se suspenda dreptul de a conduce autoturisme de către organele de politie, acestuia nu i se va returna diferenta de suma ramasa până la sfarsitul contractului.

X. LEGEA APLICABILA

Prezentul contract se supune legilor romane în vigoare. Orice neintelegere cu privire la executarea prezentului contract va fi solutionata de instantele competente.
30. Prin semnarea anexei, locatarul confirma ca a preluat autoturismul cu datele mentionate în perfecta stare de functionare și cu mentiuni făcute pentru eventualele probleme semnalate la momentul predării/preluării.

XI. OBSERVATII

31. Toate prețurile din prezentul contract sunt în EUR, și sunt platibile în RON, EUR, GBP sau CAD, la cursul de schimb din ziua platii.

XII. FORTA MAJORA

32. În caz de forta majora (eveniment imprevizibil, insurmontabil, independent de vointa partilor, intervenit ulterior incheierii contractului), partea care invoca aparitia evenimentului este exonerata de raspundere.
33. Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, în termen de 24 ore, producerea evenimentului și sa ia toate masurile posibile în vederea limitarii consecintelor lui.

XIII. DISPOZITII FINALE

34. Prezentul contract a fost incheiat în doua exemplare originale, cate unul pentru fiecare parte.
35. Anexa la prezentul contract face parte integranta din acesta și conține specificatiile autoturismului închiriat, precum și mentiunea datei și a orei la care autoturismul va fi returnat locatorului. Prin semnarea anexei, locatarul confirma ca a preluat autoturismul mentionat, în perfecta stare de functionare și cu mentiuni făcute pentru eventualele probleme semnalate la momentul predării/preluării.
36. În caz de diferente între versiunile traduse ale acestei pagini, versiunea în limba romana va prevala.

text